Declinarea responsabilitatii

 

Avertizare privind Informatiile:


SC Reins Retail Jewelry SRL furnizeaza informatii pe acest site in scopuri informative si isi rezerva dreptul de a le modifica fara notificare prealabila.

Bineinteles, depunem eforturi pentru a pastra informatiile actualizate, insa nu putem oferi nicio asigurare cu privire la caracterul exhaustiv, precizia sau disponibilitatea produselor, serviciilor, informatiilor sau elementelor grafice prezentate.

Utilizatorul este sfatuit sa verifice periodic eventualele actualizari ale informatiilor furnizate. Utilizatorul este responsabil de modul in care utilizeaza informatiile furnizate pe site. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale pierderi sau daune, inclusiv cele indirecte, rezultate din utilizarea acestui site sau a altor site-uri detinute de noi.

Prin intermediul acestui site, puteti fi redirecționat catre alte site-uri asupra carora nu avem control direct, iar inclusiv link-urile nu reprezinta neaparat o sustinere a continutului acestora. Desi depunem eforturi pentru a mentine functionarea corecta a site-ului, nu ne asumam responsabilitatea pentru indisponibilitatile temporare cauzate de probleme tehnice necontrolabile.