Politica de retur

Informatii generale

Formular de retur

Termenul de Returnare: Conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 34/2014, aveti dreptul de a returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara a fi nevoie sa furnizati un motiv.

Daca achizitionati produse in cadrul unor promotii sau reduceri, aveti dreptul sa le returnati chiar si dupa incheierea acestora.

Taxele pentru retur sunt suportate de cumparator, iar eventualele taxe de transport initiale vor fi restituite.

Pentru o identificare rapida a produselor, este obligatoriu sa trimiteti produsele impreuna cu documentele de achizitie (factura, certificat de garantie etc.) in original.

Produsele returnate trebuie expediate exclusiv prin serviciul de curierat ales de dumneavoastra, cu optiunea de urmarire a traseului, la adresa indicata in formularul de retur. Nu acceptam retururi prin Posta Romana sau plata ramburs.

Reins nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea, furtul sau administrarea incorecta a coletului de retur. Produsele sunt responsabilitatea clientului de la momentul livrarii pana la primirea coletului returnat de catre noi.

Returnarea produselor se accepta numai la adresa specificata in formularul de retur.

Contravaloarea produselor returnate se va face in contul bancar indicat de dumneavoastra in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Daca ati utilizat un cupon/voucher cadou pentru achizitie, acesta se va reactiva pentru perioada ramasa pana la expirare. Diferenta de bani, daca exista, se va returna in contul specificat de dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a refuza returul produselor care nu indeplinesc conditiile mentionate.

  • Formular de retur

    In coletul primit, veti gasi un formular de retur pe care trebuie sa-l completati si sa-l trimiteti impreuna cu produsele.

  • Retur Garantat

    Contravaloarea produselor va fi returnata integral in contul indicat de dumneavoastra in maxim 14 zile calendaristice.

  • Ne poti contacta

    la adresa de e-mail office@reins.ro sau la numărul de telefon +40770483271 de luni pana vineri, între orele 10:00 și 18:00.