Politica de confidentialitate (GDPR)

Suntem Reins, activand pe platforma www.reins.ro, sub denumirea comerciala a companiei SC Reins Retail Jewelry SRL, cu sediul in Romania, in Judetul Buzau, in localitatea Balaia, pe Strada Petuniilor nr. 6, avem responsabilitatea de a gestiona informatiile personale pe care decideti sa ni le furnizati.

Aceasta declaratie privind confidentialitatea stabileste normele privind colectarea, utilizarea si dezvaluirea informatiilor furnizate Reins atunci cand utilizati site-ul nostru. Accesand site-ul si/sau beneficiind de serviciile oferite, va exprimati consimtamantul implicit cu privire la acesti termeni ai politicii de confidentialitate, care pot fi modificati in orice moment. Deoarece imbunatatim si extindem in mod constant serviciile furnizate, aceasta politica de confidentialitate poate fi supusa modificarilor, iar pentru a va asigura ca sunteti de acord cu acestea, va recomandam sa verificati periodic aceasta pagina. De asemenea, retineti ca aceasta politica de confidentialitate constituie o parte integranta a Termenilor si Conditiilor acestui site, care guverneaza utilizarea acestuia.

Politica noastra de confidentialitate se aplica exclusiv informatiilor cu caracter personal (asa cum sunt definite mai jos) colectate prin intermediul acestui site si prin mijloacele de comunicare online, precum e-mail, formulare online sau alte forme de comunicare electronica. Aceasta politica nu se extinde la informatiile pe care le puteti furniza in alte contexte decat cele online, precum comunicarea live sau media tiparita.

Va revine dreptul de a decide asupra consimtamantului pentru divulgarea informatiilor dumneavoastra personale catre terte parti in scopuri de marketing. Pentru a va exercita acest drept, va rugam sa urmati instructiunile de mai jos.

Categorii de informatii colectate:

Informatii cu caracter personal: Rezulta din orice date ce pot fi asociate unei persoane fizice identificate sau identificabile (persoana subiect).

Prelucrarea datelor cu caracter personal: Desemneaza orice operatie sau ansamblu de operatii efectuate asupra datelor cu caracter personal, fie prin mijloace automate, fie prin procedee manuale.Respectam cu strictete confidentialitatea datelor dumneavoastra. In functie de interactiunea dumneavoastra cu site-ul nostru, va putem solicita furnizarea unor informatii personale, precum:

 1. Numele si prenumele
 2. Informatii de contact, inclusiv adresa de e-mail și numarul de telefon
 3. Date demografice, cum ar fi codul postal, preferinte și interese
 4. Informatii de plata, inclusiv datele cardului de credit
 5. Alte informatii relevante pentru cercetari de piata sau oferte speciale
 6. Orice alte detalii care va pot identifica ca individ sau care ne permit sa va contactam online sau offline.

Reins confirma angajamentul de a respecta drepturile conferite conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si abrogarea Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor in ceea ce priveste incheierea si executarea contractelor la distanta, inclusiv modificarile ulterioare. Aceste drepturi includ, fara a fi limitate la, urmatoarele: Aveti dreptul sa solicitati de la Reins confirmarea daca datele dumneavoastra personale sunt sau nu prelucrate, si acest drept este gratuit.

Aveti dreptul să cereti Reins sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, fara nicio taxa, datele furnizate atunci cand prelucrarea acestora nu respecta prevederile Regulamentului UE 2016/679.

Puteti solicita gratuit ca Reins sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Aveți dreptul să cereti ca Reins să inceteze expedierea de mesaje promoționale, iar acest drept este, de asemenea, gratuit.

Orice solicitare sau notificare de acest fel trebuie sa fie redactata, semnata si trimisa de catre persoana inregistrata in baza de date. Acest demers poate fi realizat prin intermediul e-mailului la adresa office@reins.ro.

Procesul de colectare a datelor cu caracter personal, este orientat catre diverse scopuri menite sa imbunatateasca interactiunea si experienta utilizatorilor. Aceste scopuri includ:

Gestionarea Contului:

 1. Informarea clientilor/cumparatorilor cu privire la starea contului, inclusiv confirmarea, expedierea si facturarea comenzilor.
 2. Solutionarea anularilor sau a problemelor legate de comenzi, produse si/sau servicii achizitionate.

Comunicare si Marketing: 

 1.  Trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice prin intermediul postei electronice (e-mail, SMS), cu consimtamantul prealabil exprimat al utilizatorilor.
 2. Desfasurarea activitatilor de marketing, elaborarea de rapoarte de piata si furnizarea de informatii despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului, utilizand comunicarea electronica.

Personalizarea Experienței Utilizatorului: 

 1. Furnizarea de continut relevant pe paginile web pentru a satisface nevoile utilizatorilor si a asigura functionalitatea specifica cautata.

Îmbunatațirea Serviciilor:

 1. Colectarea informatiilor si feedback-ului de la utilizatori pentru a imbunatati in mod constant serviciile site-ului.

Analize de Date:

 1. Realizarea de analize de date pentru oferirea de oferte speciale, furnizarea de servicii personalizate si asigurarea unei experiente de cumparare imbunatatite.
 2. Aceste acțiuni au ca scop fundamental îmbunatațirea interacțiunii cu utilizatorii, personalizarea serviciilor oferite și asigurarea unei experiențe online cât mai eficiente și relevante pentru nevoile individuale ale clienților/cumparatorilor
SECURITATEA INFORMATIILOR

Am implementat masuri de securitate pentru a asigura protectia informatiilor personale colectate impotriva accesului neautorizat, distrugerii sau divulgarii.

Cu toate acestea, este important sa subliniem ca niciun sistem de transmitere sau stocare a datelor pe internet nu poate oferi o securitate absoluta. Nu putem garanta in totalitate securitatea informatiilor transmise catre noi prin internet.

MODIFICARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestei politici de confidentialitate in orice moment, motiv pentru care va indemnăm să verificați periodic această pagină. Orice schimbari si clarificari vor intra în vigoare imediat dupa publicarea lor pe site. În cazul unor modificari semnificative ale politicii, va vom informa pentru a va pastra la curent cu informatiile colectate, modul în care acestea sunt utilizate si sub ce circumstante pot fi dezvaluite, daca este cazul.