Garantie

Garantia produselor Reins

Garantia produselor din argint 925 si a produselor din otel inoxidabil

Garantia oferita pentru produsele Reins are o durata de 2 ani pentru produsele din argint 925 si 15 zile pentru produsele din otel inoxidabil iar acestea se aplica in cazul defectelor de material sau de fabricatie, descoperite ulterior achizitionarii. Aceasta garantie respecta prevederile legale stipulate in legea nr. 140/2021 si Ordonanta de Urgenta nr. 21/1992.

Bijuteriile Reins sunt marcate conform legislatiei in vigoare, sub supravegherea si controlul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor - Directia pentru Metale Pretioase.

Garantia nu acopera deteriorarile cauzate de utilizarea neadecvata a bijuteriei (lovituri, socuri, accidente mecanice) sau nerespectarea indicatiilor mentionate in Certificatul de Garantie, precum si a altor aspecte care nu sunt legate de defecte de material sau de manopera.

Durata medie de viata a produsului este estimata la 3 ani. Garantia comerciala nu se aplica procesului de placare. Calitatea si durabilitatea placarii depind de modul de utilizare al bijuteriei si nu sunt acoperite de Garantia Comerciala, conform legislatiei in vigoare (OUG nr. 140/28.12.2021).

Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie prezentat impreuna cu Certificatul de Garantie in original.

La primirea comenzilor de la Reins, veti gasi in colet Certificatul de Garantie fizic, oferindu-va siguranta si transparenta in privinta garantiei produselor achizitionate.