Livrare

 

Informatii generale

Costuri si program de livrare

Livrare la punct Easybox (Sameday): 13 lei pentru comenzi intre 0-300 lei
Livrare la Domiciliu (Sameday): 19 lei pentru comenzi intre 0-300 lei

Livrare la Domiciliu (Fan courier): 19 lei pentru comenzi 0-300 lei

Transportul este Gratuit pentru comenzile de peste 300 lei


Livrarea se efectueaza prin firma de curierat Sameday sau Fan Curier, exclusiv pe teritoriul Romaniei, in termen de maxim 3 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa indicata in comanda sau la lockerul selectat, in cazul disponibilitatii produselor. In cazul in care produsele nu sunt disponibile, comanda poate dura pana la 14 zile, cu notificare prealabila si posibilitate de renuntare la comanda.

Livrarile se efectueaza in zilele lucratoare, in intervalul 9.00-18.00. In cazul livrarilor la Easybox, veti fi notificat prin SMS si email atunci cand coletul este incarcat in lockerul selectat.

Valoarea transportului se calculeaza in functie de totalul comenzii, dupa aplicarea eventualelor cupoane, vouchere, carduri cadou sau coduri de reducere.

De retinut!

Comenzile înregistrate după ora 14:00 vor fi prelucrate și expediate în ziua imediat următoare.

Comenzile primite după ora 14:00 în cursul zilei de vineri vor fi procesate în prima zi lucrătoare următoare, adică luni. Termenul de livrare începe odată cu primirea confirmării comenzii prin email sau telefon.

Nu se efectueaza trimiterea pachetelor prin intermediul serviciilor Postei Romane. Va rugam sa verificati coletul in momentul primirii pentru a confirma starea sa. In caz de deteriorare, va solicitam sa notificati orice inconvenienta in scris catre compania de curierat si sa ne informati.

In situatia in care primiti un produs deteoriorat, este recomandat, sa il returnati in conditia sa initiala, fara ca dumneavoastra sa il utilizati.

  • Livrare gratuita

    La comenzile de peste 300 lei

  • Timpul de livrare

    Intre 1-3 zile lucratoare

  • Ambalaj Cadou

    Pentru toate comenzile