Termeni si conditii

Acest document stabileste conditiile care reglementeaza accesul si utilizarea site-ului web disponibil la adresa www.reins.ro ("Website-ul").

Prin folosirea acestui Website, sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in acest acord intre dumneavoastra (utilizatorul) si SC REINS RETAIL JEWELRY S.R.L., cu sediul in strada Petuniilor nr. 6, Sat Balaia, Judetul Buzau, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J10/684/13.07.2023 si avand CUI 48483740 ("noi", "Compania").

Va rugam sa parcurgeti cu atentie acesti Termeni, deoarece contin informatii esentiale referitoare la drepturile si obligatiile dumneavoastra. Acesti Termeni se aplica oricarei accesari sau utilizari a Website-ului. In cazul in care nu sunteti de acord cu prevederile acestui document, va rugam sa nu continuati sa utilizati sau sa accesati Website-ul.

Mentionam ca ne rezervam dreptul de a modifica acesti Termeni in orice moment. Orice modificare va fi publicata pe Website, iar aceasta va intra in vigoare de la data efectuarii modificarii.

Modificarile devin efective odata ce sunt publicate pe site-ul nostru, iar continuarea utilizarii de catre orice persoana inseamna acceptarea acestor actualizari. Utilizatorii sunt indemnati sa verifice periodic Termenii si Conditii pentru a fi la curent cu eventualele modificari aduse.

Utilizarea Website-ului nostru

Accesul temporar la site-ul nostru poate fi modificat sau retras fără notificare prealabilă din partea noastră (conform detaliilor de mai jos), si nu ne asumam responsabilitatea in cazul in care site-urile noastre nu sunt disponibile in orice moment sau pentru orice perioada.

De la caz la caz, putem restrictiona accesul la anumite sectiuni ale site-urilor noastre sau la intregul site pentru utilizatorii inregistrati.

In situatia in care un utilizator face o solicitare in acest sens sau primeste un cod de identificare, nume de utilizator, parola sau orice alta informatie in cadrul procedurilor noastre de securitate, este obligat sa considere aceste informatii drept confidentiale si sa nu le dezvaluie catre terte parti. Avem dreptul sa dezactivam orice cod de identificare/utilizator sau parola, indiferent daca au fost alese de catre utilizator sau atribuite de noi, in orice moment, daca, in opinia noastra, utilizatorul nu a respectat oricare dintre prevederile incluse in acesti Termeni si Conditii.

La accesarea site-ului nostru, este obligatoriu sa respectati prevederile Politicii noastre de Confidentialitate.

In calitate de utilizator, va revine responsabilitatea de a lua toate masurile necesare pentru a va asigura accesul la site-ul nostru. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca toate persoanele care acceseaza site-ul nostru prin aceeasi conexiune de internet sunt informate si sunt de acord cu sectiunea Termeni si Conditii.

Drepturile de proprietate intelectuala

Cu exceptia cazului in care este indicat altfel, toate elementele Website-ului, toate continuturile si alte materiale din aceasta sunt detinute de noi (sau, dupa caz, de licentiatorii nostri) si sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuala. Pentru evitarea oricarui dubiu, interfetele vizuale, designul, textul, grafica, imaginile, sistemele, informatiile, datele, metodele, codul programului, serviciile, toate celelalte elemente si orice alta documentatie sau alte materiale auxiliare furnizate ("Continutul Website-ului") sunt detinute de noi sau de licentiatorii nostri si sunt protejate prin drepturi de autor, marci inregistrate, secrete comerciale si orice alte drepturi de proprietate intelectuala.

Puteti utiliza Website-ul exclusiv in scopurile prevazute de acesti Termeni. Cu toate acestea, nu este permisa:

 1. utilizarea oricaror algoritmi, roboti sau metode similare de colectare sau extractie a datelor;
 2. cesiunea, licentierea, sublicentierea Continutului Website-ului;
 3. eliminarea, modificarea sau ascunderea oricaror drepturi de autor, marci inregistrate sau alte notificari privind drepturile de proprietate incluse in Website sau in Continutul Website-ului.

  Orice utilizare a Website-ului sau a Continutului Website-ului, alta decat cea autorizata in mod expres in acesti Termeni, fara permisiunea noastra prealabila scrisa, este strict interzisa. Cu exceptia cazului in care se mentioneaza explicit de catre Companie, nimic din acesti Termeni nu va fi interpretat ca oferind vreo licenta asupra drepturilor de proprietate intelectuala.

  Încrederea referitoare la informațiile postate

  Utilizatorii vor putea posta comentarii si recenzii, oferindu-ne feedback (denumit în continuare „Conținut”). In anumite situatii, acest Conținut poate fi publicat pe Website, acordul dumneavoastră în acest sens constituie o licenta neexclusiva, gratuita, nelimitata în timp si la nivel mondial pentru reproducerea, publicarea, transmiterea si distribuirea Conținutului.

  În cazul în care va fi publicat, Conținutul va fi vizibil pentru toti utilizatorii Website-ului. Responsabilitatea privind acuratetea si realitatea informatiilor, datelor si mesajelor revine exclusiv utilizatorilor. Nu ne asumam vreo obligatie de a investiga adevarul celor afirmate, de a monitoriza sau verifica acuratetea, caracterul complet sau conformitatea cu legislatia in vigoare a comentariilor utilizatorilor si a continutului publicat de acestia.

  Avand in vedere aceasta, sunteti de acord sa nu creati, sa transmiteti sau sa distribuiti niciun Continut care:

  1. este ilegal sau ar constitui, incuraja sau furniza instructiuni pentru o infractiune sau care incalca drepturile oricarei Parti, incalca orice drept national sau international sau creeaza in orice alt mod vreun prejudiciu;
  2. este defaimator, profan, obscen, pornografic, explicit sexual, indecent, vulgar, sugestiv, violent, hartuitor, odios, amenintator, ofensator, discriminatoriu, abuziv, invaziv asupra confidentialitatii sau drepturilor de publicitate, fraudulos, inselator sau in alt mod inacceptabil;
  3. are caracter de spam sau reprezinta orice alta forma de publicitate nesolicitata, materiale promotionale sau mesaje comerciale, cu exceptia spatiilor in care acest lucru este permis in mod expres;
  4. prin care un utilizator se da drept alta persoana sau entitate sau prin care se creeaza in mod gresit afilierea dumneavoastra cu o persoana sau o entitate;
  5. poate incalca o marca, secret comercial, drept de autor sau alt drept de proprietate intelectuala;
  6. contine orice declaratii, observatii sau afirmatii care nu reflecta opiniile si experientele dumneavoastra sincere;
  7. este conceput pentru a insela sau pacali utilizatorii Website-ului

   Website-ul nostru este susceptibil la modificări

   Site-ul nostru este supus unor actualizări regulate, iar continutul sau poate suferi modificari in orice moment. Exista posibilitatea suspendarii sau inchiderii accesului catre site-ul nostru pe termen nelimitat, in situatii necesare. Materialele prezentate pe site sau pe site-urile asociate pot deveni invechite la un moment dat, iar nu ne asumam obligatia de a le actualiza.

   Exonerare de raspundere

   În limitele legii aplicabile, nu ne asumam nicio responsabilitate sau garantie, fie ea exprimata sau implicita, scrisa sau orala, in legatura cu Website-ul, site-urile sau aplicatiile externe.

   Aceasta include, dar nu se limiteaza la, garantii implicite de comercializare, potrivire pentru un anumit scop si neîncălcare a drepturilor tertilor, precum si garantii privind acuratetea sau fiabilitatea.

   Nu putem garanta ca Website-ul va indeplini cerintele dumneavoastra sau ca utilizarea sa va fi neîntrerupta, sigura sau lipsita de erori, si nu ne asumam raspunderea pentru prezenta unor componente daunatoare precum virusi. Daca  nu sunteți mulțumit de site-ul nostru, singura opțiune este să renunțați la accesarea acestuia.

   Intelegeti si sunteti de acord ca nu vom fi responsabili pentru nicio încalcare sau întarziere în îndeplinirea obligatiilor noastre ca urmare a unor situatii din afara controlului nostru rezonabil, precum actiunile sau omisiunile unor terte parti, defectiuni tehnice (cum ar fi conexiunea la Internet sau accesarea serverului).

   Recunoasteti ca utilizarea Website-ului se bazeaza pe Internet si intelegeti riscurile de securitate asociate acestor aplicatii si site-uri web, incluzând, dar fara a se limita la, pierderea conexiunilor la Internet, defectiunile hardware sau software. Prin urmare, sunteti de acord ca nu avem nicio raspundere pentru defectiuni, esecuri de comunicare, întarzieri, erori sau încalcari ale securitatii.

   Informatii despre utilizator si vizitarea site-ului

   Site-ul nostru proceseaza informatiile despre dumneavoastra conform politicii noastre de confidentialitate. Prin utilizarea site-ului, va exprimati acordul cu privire la aceasta prelucrare a datelor si va asigurati ca toate informatiile furnizate sunt precise.

   Politica noastra de retur

   Noi speram ca veti fi incantati de bijuteriile achizitionate de la noi. In cazul in care decideti sa nu pastrati achizitia facuta online, suntem pregatiti sa acceptam produsele inapoi pentru o rambursare completa, cu conditia ca acestea sa fie in stare intacta, in conditia lor initiala, si sa fie insotite de documentele de achizitie originale (factura/bon fiscal si garantia). Perioada in care puteti returna produsele este de maxim 14 zile de la data livrarii. Ne straduim sa va oferim un proces de returnare simplu si eficient pentru a va asigura satisfactia completa in experienta dumneavoastra de cumparare.

   Va rugam sa aveti in vedere ca taxele de transport asociate nu vor fi restituite si raman in responsabilitatea cumparatorului. Va sfatuim sa faceti expedierea produselor returnate prin intermediul unui serviciu de curierat cu asigurare si optiunea de urmarire a coletului. Recomandam, de asemenea, clientilor sa obtina o asigurare pentru a proteja valoarea produselor returnate. Nu ne asumam responsabilitatea pentru rambursarea sau compensarea in cazul in care coletul returnat este pierdut, furat sau gestionat incorect. Produsele care au fost purtate, utilizate, modificate sau deteriorate nu vor fi acceptate pentru returnare. Ne rezervam dreptul de a nu accepta coletele ce nu sunt conforme conditiilor impuse.

   Livrare

   Livrarea produselor este gratuita pentru comenzile cu valoarea de peste 300 lei. Pentru comenzile sub aceasta suma, se aplica o taxa de livrare cuprinsa intre 13-19 lei in localitatile cu puncte de ridicare Easybox sau sediu Sameday. Produsele disponibile pe stoc vor fi livrate in 3-4 zile lucratoare. 

   Experiente Interactive

   Va punem la dispoziție periodic diverse facilitati interactive pe site-ul nostru, inclusiv, dar fara a ne limita la:

   1. Sali de discuaii (chat)
   2. Buletin de știri (newsletter)

    Date cu caracter personal

    Va recomandam sa consultati politica noastra de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru informatii despre modul in care colectam, utilizam, stocam si dezvaluim datele dumneavoastra cu caracter personal.