Regulamente pentru Campanii Promotionale

Campania

Card Cadou

Organizatorul campaniei "CARD CADOU" este SC REINS RETAIL JEWELRYSRL, cu sediul in strada Petuniilor nr. 6, Balaia, judetul Buzau, inregistratala Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J10/684/13.07.2023, CUI 48483740.

Perioada in care se va desfasura campania "CARD CADOU" este 01.01.2024 - 31.12.2025, inclusiv.

Aceasta se va desfasura peteritoriul Romaniei, pe site-ul www.reins.ro, in limita stocului disponibil.

La aceasta campanie pot participa toti utilizatorii care doresc sa ofere un cadou sub forma unui card cadou, in perioada mentionata.

Participantii trebuiesa aiba varsta de minim 18 ani impliniti la data participarii.Produsele incluse in campanie sunt cele disponibile pe website-ul www.reins.ro, in categoria Card Cadou.

Modalitatea de functionare a campaniei consta in oferirea clientilor posibilitatea de a achizitiona un card cadou electronic cu valori fixe de 100 lei, 300 lei, 500 lei si 1000 lei.

Aceste carduri cadou pot fi folosite pentruachizitionarea oricarui produs din magazinul online www.reins.ro, in termen de 12 lunicalendaristice de la data achizitiei.

Cardul cadou Reins poate fi utilizat exclusiv online pe www.reins.ro pentru orice produs prezentat pe site.

Cardurile cadou sunt emise sub forma electronica si sunt trimise prin email catre destinatarul ales de cumparator. Nu sunt emise carduri fizice, iar achizitionarea lor se realizeaza exclusiv online, prin intermediul platii cu cardul.

Card Cadou

Reins

Valabilitatea si Utilizarea Cardului:

 • Valabilitatea cardului cadou este de 12 luni de la data achizitiei.
 • Cardul poate fi folosit pentru o singura achizitie, in limita soldului disponibil.

Achizitii si Plati:

 • Cardul poate fi utilizat pentru achizitii cu valoare cel putin egala cu cea a cardului.
 • Daca valoarea cumparaturilor depaseste valoarea cardului, diferenta trebuie achitata cu alt mijloc de plata disponibil pe site-ul www.reins.ro
 • Pentru achizitii sub valoarea cardului, este necesara completarea comenzii pentru a atinge o valoare cel putin egala cu cea a cardului cadou.

Expirarea si Gestionarea Cardului:

 • Dupa expirarea perioadei de valabilitate, cardul cadou devine automat neutilizabil.
 • Posesorul cardului este responsabil pentru gestionarea valabilitatii si a soldului acestuia.

Verificarea Valabilitatii:

 • Valabilitatea si soldul cardului pot fi verificate prin adaugarea acestuia in contul de client sau in emailul de notificare a primirii cardului cadou.

Politici si Responsabilitati:

 • Cardurile cadou nu pot fi returnate sau convertite in bani.
 • Responsabilitatea pentru livrarea corecta a cardului cadou la adresa de email apartine exclusiv cumparatorului.
 • Website-ul www.reins.ro nu poarta responsabilitate pentru livrarea incorecta a cardului cadou la o adresa de e-mail incorecta sau inexistenta.

Aceasta este responsabilitatea exclusiva a cumparatorului.

Primirea si Utilizarea Cardului Cadou:

Destinatarul va primi un email care contine un cod unic.
Acest cod, introdus in cosul de cumparaturi, in sectiunea "card cadou", va scadea totalul comenzii cu valoarea CARDULUI CADOU.


Plata si Restituire:

In cazul in care valoarea comenzii depaseste valoarea CARDULUI CADOU, diferenta poate fi achitata cu cardul bancar sau la primirea comenzii, prin ramburs.
Cardurile cadou nu pot fi returnate sau convertite in bani.
Produsele achizitionate cu carduri cadou respecta conditiile de retur valabile in magazinul online REINS Romania.


Regulament si Forta Majora:

Regulamentul campaniei "CARD CADOU" este disponibil gratuit pe site-ul www.reins.ro si la adresa de corespondenta a Organizatorului.
In caz de forta majora sau caz fortuit care impiedica sau intarzie executarea regulamentului si continuarea campaniei, Organizatorul este exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale.

Intreruperea, Modificarea si Suspendarea Campaniei:

Campania poate fi intrerupta, modificata, suspendata sau poate inceta in orice moment, conform deciziei Organizatorului.
Orice actiune in acest sens va fi comunicata publicului prin publicarea pe website-ul www.reins.ro.

Protectia Datelor Personale:

Prin participarea la campanie, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie prelucrate in scopul organizarii si desfasurarii campaniei "CARD CADOU".
Participantii au dreptul la acces, rectificare, stergere, restrictionare, portabilitatea datelor si dreptul de a obiecta, conform Regulamentului (UE) 2016/679.
Datele prelucrate pot fi comunicate doar persoanei vizate si autoritatilor abilitate prin lege sa le primeasca.

Litigii si Contestatii:

Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului regulament.
Litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in caz contrar, de instantele judecatoresti romane competente.
Contestatiile trebuie depuse la sediul Organizatorului in termen de maxim 48 de ore de la incident, iar solutionarea lor se va face in urmatoarele 15 zile calendaristice.

Alte Reglementari:

Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tentativelor de frauda sau abuzuri impotriva sa sau a partenerilor sai.
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru nemultumirile sau contestatiile participantilor care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.
Regulamentul este disponibil gratuit oricarui solicitant la adresa de corespondenta a Organizatorului sau pe website-ul www.reins.ro.